Post by ndisnofisure on Feb 16, 2022 0:59:18 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Papers Grade Please! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Papers Grade Please! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хакване на безкрайни токени ▞▞▞
▞▞▞ Papers Grade Please! 2022 version ▞▞▞
Дори не работи
Тази игра е наред, но просто всички замръзвания и реклами стават МНОГО досадни!!!!
Papers Grade Please! عمومی pft
You are not a member of any spaces currently. Decline Confirm Confirm Warning. Please enable JavaScript to view this website.
Толкова много реклами.Харесвам играта, но прекарвам повече време принуден да гледам реклами, отколкото да играя играта
Обичам да правя децата тъпи
Papers Grade Please! Εύκολα xuo
Толкова много обичам тази игра, че главата ми изскача
Papers Grade Please! Εύκολα dcc
Казуални - Най-Популярните За Новите Android Игри
Our магнитогидродинамические течения and j scaffolds please starting centers, ... Compliance Safety and Health iOS have out themes and create SABnzbd for
Толкова е смешно, когато го играеш, понякога ми е жал за тях, но понякога не. Също така, когато не кажете правилния отговор (между другото, не казвам, че някой се чувства зле, просто харесвам тази игра толкова много), наистина е смешно, но аз обичам да се преструвам, че съм истински учител.
обичам тази игра
Давам 3 звезди, защото замръзва, когато завършим нашата игра на ниво е забавна, но трябва да направите нещо по този проблем
Забавна игра, страхотна тема, но определено не си заслужава заради рекламите. Губите повече време в гледане на реклами, отколкото в игра. Прекалено скъпо, за да се купуват без реклами, не си струва парите. За тези, които харесват лесна игра и много реклами, инсталирайте това, но иначе не препоръчвам.
Пълен боклук, когато продължава да замръзва след първото ниво и те кара да го направиш отново, няма да даде звезди, ако това беше опция
Твърде много реклами, но страхотно, а също и ако направите отметка, но изглежда като кръст, не ви позволяват да го изтриете
Обичам тази игра, но понякога може да е толкова лесно
е страхотна и добра игра, но играта замръзна на телефона ми като 2 пъти, имам предвид, че е добра, но когато приключих с ниво, тя замръзна не през цялото време.
Магнитогидродинамические Течения В Каналах - DOSAMIX
Тази игра е добре 👍 😌 но става скучна след известно време и има МНОГО реклами
Според мен играта наистина не ми хареса много. Всичко, което правите, е да маркирате работата на хората, да наблюдавате децата, за да видите дали не се бият и т.н. След известно време става скучно като уау. Наистина не ми хареса тази игра, плюс това беше загуба на пространството ми.
Обичам тази игра WA 'AHA, ако направите друга игра като тази offf
Харесвам играта, но когато ме попита дали искам да гледам реклама за пари в играта, никога не пуска реклама. Ако натисна бутона за гледане на реклама, той просто ще го затвори или ще избере бутона не, благодаря
Моята игра с мен от ученическите дни!
Обичам тази игра, но има няколко грешки, които искам да поправите. Проблемът беше, че когато завърша нивото и чакам страницата си за плащане, играта замръзва и не получавам парите и трябва да рестартирам играта отново. Моля, поправете този проблем и аз ще го редактирам на 5
Страхотно е, но можете ли да направите яйцето, което се излюпи, A+
Това е много забавно приложение, но би било хубаво да премахнете добавките, защото просто мога да използвам Wi-Fi, тъй като ще използвам телефона, защото отнема много време за повторно свързване на повечето приложения, които използвам, всички те имат добавки, така че е просто много разочароващо, но аз обичам това приложение 4/5 бих препоръчал
тази игра е толкова смешна
limited to submitting and receiving of documents ... Рутерите работят с модулен софтуер Cisco IOS ХЕ, широко използван в най-взискателните
Бях в YouTube и видях реклама за тази игра. Изтеглих го на стария си телефон, samsung j3 eclipse, и след няколко години завърши зареждането. Беше забавно. След това се разби и никога повече не се зареди. Знаейки, че моят много по-нов Note20 Ultra беше много по-бърз, го изтеглих там, само за да открия, че изобщо не се зарежда. Моля, дайте ми някои съвети или може би това е само самата програма? Опитах да затворя всичко останало и пак не се получи.
Това, което наистина искам, е нов ученик. 😕 И НЕ ТОЛКОВА ДОБАВЕНИ!!!!!! И вместо просто време за игра и P.E или училищни танци, нещо по-добро, ето защо това е игра с 2 звезди. Не съм много фен на играта☹ Също така кой иска да облече дете като ЖАБА!!!🐸 КОСТЮМИТЕ СА СМЕШНИ!!!!
Papers Grade, Please! - Последна Версия За Android - Изтегляне ...
Проблемът, който имам, е да се опитвам да изтегля това приложение от телефона си. Когато отидох в магазина на Google на лаптопа ми каза, че е инсталиран, но не и на телефона ми. След това се опитах да вляза в моите настройки и другите приложения, които изтрих, все още са под „Моите приложения.
ТВЪРДЕ МНОГО РЕКЛАМИ!!!
Добър е, но малко скучен за реклами
Моите ученици винаги минават
Първо имаше реклама на всеки 2 минути и графиките и учителите бяха ужасни как трябва да изглежда това пещерен човек.
Papers Grade Please! Εύκολα dcc
Игратаениги хубава
тази игра ми е толкова забавна, но не толкова забавна, вие нямам предвид, нали
Dragons: Rise of Berk Simülasyon ubhp
Завърших играта за един ден. Стигнах до 12 клас и той просто остана там, въпросите се повтарят и получих всички подобрения. Те дори не можаха да опишат правилно играта си в описанието на играта. Има и тонове реклами.
Причината, поради която дадох 3 звезди, наистина е бавна, но дори и ситуацията с реклами е доста наред, но тази игра fps е толкова боклук, че е като база, но прилепът, който продължава да изчезва и да се появява отново, не е добре, но това е нещото, което чувствам тази игра ми дава.
Papers Grade Please! – Приложения в Google Play
Направете нещо .Играта не се тегли ще дам 1-на минус звезда.
Уеб версия за компютър / iOS / Android: Списък на материалите: ... Papers Grade Please! APK: Papers Grade Please! Collect Flag! APK: Collect Flag!
Papers Grade Please! · Разработчик : Lion Studios · Версия : 2.1 · Категория : Казуални · Актуализация : December 14, 2021 · Изисквания : Android 8.0+ · Оценка На
Тази игра помага на децата ви да научат кое е правилно и грешно и това наистина помогна на моето дете да разбере какво е флагът на Германия. Освен това моето дете играе тази игра всяка вечер преди лягане и това й помага да стане по-интелигентно дете. Тази игра е страхотна и всеки, който иска да играе тази игра, трябва да знае, че това е добра идея и вашето дете/деца ще се поучат от тази игра.
Наистина харесвам тази игра и помага да се научават нови неща, но ми се иска да можем да направим биография за всеки ученик, защото обичам да правя забавни деца и умни деца, но понякога те наричат Индия или Мексико JUPITER и това тъпо, така че искам да направя биография за ученици и тогава искам играта да приеме тази биография и всъщност да накара този ученик да прави нещата, които биографията казва, че правят. Но иначе е страхотно!
Постоянно се срива. Само грабване на пари и мога да играя само около 15 минути, без да се отегчавам.
тази игра има страхотна концепция, но получавам softlocks всеки път, когато получа реклама на samsung, което прави така, че не мога да получа перфектна, когато момиче ме съди, че съм сбъркал аванса, и ми дава рекламата. ТАЗИ ИГРА ИМА УЖАСНО КАЧЕСТВО И Е ТЪПА
Казуални. Papers Grade Please! APK. Papers Grade Please! Are your students failures? DIY Keyboard APK · DIY Keyboard. Beautify keyboard DIY.