(Android) Ice Scream 1: Horror Neighborhood apkrāptu kods palielināt naudu
Feb 16, 2022 0:41:24 GMT -5
Post by ndisnofisure on Feb 16, 2022 0:41:24 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ice Scream 1: Horror Neighborhood ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ice Scream 1: Horror Neighborhood IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu kods palielināt naudu ▞▞▞
▞▞▞ Ice Scream 1: Horror Neighborhood 2022 version ▞▞▞
Baisa bet forša jauki
Nu es nemelošu, šī spēle nebija tik biedējoša, bet tā bija grūta, un man patīk dažas mīklu spēles, tāpēc man patīk
Ļoti laba spēle! 😄
Tas nedarbojas, tā ir spēle, tā ir jauka spēle, bet es to nedomāju, kad es spēlēju pogu, tas tikai tāpēc, ka tas nodziest, izslēdzas, jo iemesls
iznīcina šīs lietotnes, lūdzu, jo, kad es instalēju šo lietotni, tā nedarbojas, un tajā ir teikts, ka (ledus kliedzienu šausmu spēle netiek lejupielādēta, mēģiniet atrast kopīgus veidus, kā novērst problēmu) un kad es lejupielādēju 2–3 ice scream šausmu spēli. teiciens vienmēr ir pretējs, vai varat man palīdzēt ar šo spēli, jo man ļoti patīk šī spēle, un, kad es atkal lejupielādēju, tā ir tāda pati, es esmu ļoti ārprātīgs un ļoti kaitinošs, lūdzu, izlabojiet šo lietotni. Tas ir viss, ko es saku paldies par katru lietu...
Ice Scream 2: Horror Neighborhood Arkadne igre tmvt
Tas noteikti ir grūti, tāpēc es netiku tālāk par pirmo līmeni (es neesmu labākais spēlētājs), bet spriedzes aspekts ir pārsteidzošs. Tā noteikti ir nagu graušanas spēle. Es noteikti ieteiktu to kaislīgiem spēlētājiem, bet ne tiem, kas galvenokārt spēlē mīklu spēles, piemēram, es
Es mīlu visus ledus kliedzienus, kurus ir tik jautri spēlēt, bet, ja jūs sajūsmināties, tad palieciet bijībā, lai viņi to izjustu.
Ice Scream 1: Horror Neighborhood Arcade lamp
Es nevaru iekļūt stendā, jo jums ir nepieciešams futbols, lai izsistu logu... bet tas ir stendā.
Grafika ir laba, bet spēle ir grūta iesācējiem, tāpēc es šai spēlei piešķīru 4 zvaigznes citādi šī spēle ir ļoti jauka, es zinu, ka tur ir reklāmas, lai mēs varētu spēlēt šo spēli bez maksas, bet tiešām šī spēle ir jauka .
Man patīk koncepts, bet tikai viena lieta, ka, kad es esmu rotaļu laukumā, pildot benzīnu, es toreiz biju sataisījis troksni pie furgona, bet Rods tur nebrauks un viņš stāvēja un man tas nepatīk, un vēl viena lieta ir tā, ka tu tika pieķerts un pēc loga iznīcināšanas no katapulta munīcija vienkārši paliek neredzama tā lieta, kas man nepatīk un trešais vienmēr ir Rods stāv netālu no furgona, tāpēc karti ir grūti uzlikt, tāpēc lūdzu izlabojiet to
Iespaidīga spēle, kas ir labi paveikta, izņemot reklāmu.... Es ienīstu reklāmas vairāk nekā jebkas dzīvē, izņemot varbūt lootbox un p2w mikrotransakcijas, bet joprojām reklāmas ir atkritumi. Mans padoms ir likt jaukai garai spēlei uzlikt cenu zīmi un nelikt tajā muļķīgas piespiedu reklāmas.
Tā ir laba šausmu spēle, taču jums vajadzētu pievienot pauzes opciju un saglabāšanas progresa opciju. Es vērtēju šo ar 3/5 ⭐, jo tai nav pauzes vai saglabāšanas opcijas Progress. Turklāt man tas patīk. ⭐⭐⭐/⭐⭐⭐⭐⭐
Šī spēle sākumā ir sarežģīta, jo es neko nezināju. Bet tad es noskatījos vairāk videoklipu, pēc tam atskaņoju šo, man gāja labi! Ceru, ka daļa drīz iznāks. Pagaidi, kur būs 2. daļa? Vai es varu ieteikt ledus kliedzienu dāmu villian? Viņas vārds būs Ice screen welp. Es zinu, ka vārds ir sūdīgs, bet jums tas nav jāizvēlas. Labi, tāpēc ir vēl viena daļa, kad es instalēju lietotni un nospiedu to, tā turpina iziet no spēles un neļauj man to spēlēt, tikai ievada. Lūdzu, izlabojiet šo.
Ice Scream 1: Horror Neighborhood Παιχνίδια arcade lsdg
Spēles koncepcija ir lieliska, taču ir tik daudz kļūdu, dažreiz spēle sastingst un dažkārt aizkavējas. Esmu pabeidzis spoku režīmu un parasto režīmu Cietais režīms man ir pārāk grūts. Jā, es varētu arī to pabeigt pēc nelielas prakses, bet es esmu vairāk sajūsmā spēlēt ledus kliedzienu 2 Tas jau ir iznācis Stāsts par makšķeri ir ļoti ieinteresēts, un arī ļaunā mūķenes stāsts ir ļoti labs. Šī spēle varētu būt pārsteidzoša, ja jūs vairāk optimizēsit spēli un arī izlabosit kļūdas. Ceru, ka ice scream 2 nav šīs problēmas
Bija jautri, un bija grūti atrast eļļu, taču lielākoties spēle bija jautra
Candy Puzzlejoy: Quebra-cabeça Casual kwh
# 8 Ice Scream 2: šausmu apkārtne ... Ledus kliedziens 2:Horror Neighborhood ir atjautības, viena spēlētāja un vairāku spēlētāju videospēle, kuru jums piedāvā
Es gribu iegūt piecu zvaigžņu, bet nevaru, jo vienai nav saglabāšanas pogas, tāpēc jums ir jāsāk no jauna, un tad jums joprojām ir jāsāk no jauna, tāpēc, lūdzu, izlabojiet un tad es to uzrakstīšu. piecu zvaigžņu man patīk
Ļoti laba puzzle spēle! Bet?? Es domāju, ka izstrādātājs var padarīt to tiešsaistes spēli tāpat kā es, un mans partneris var padarīt to bērniem nedaudz vieglāku, jo, kad es spēlēju savās mājās, mana māsa baidījās no šīs spēles!
Es dodu divas zvaigznes, jo dažreiz nav klikšķa pogas, es vienkārši redzu kursorsviru, kas tas ir
Ice Scream 1: Horror Neighborhood Arcade iceq
Sliktas vadības ierīces un bez skaidras apmācības. Krāsa izplūdusi.
Man patīk spēles, bet šī ir labākā, ko es saku. Es sāku to spēlēt, kad Wanderers Live, Prerna Malhan sāka to atskaņot. Tas izskatījās lieliski. Bet vai varat pieprasīt 0 reklāmas vai pārtraukumus spoku režīmā? Tas ir sūdīgi! Un vai jūs varat veikt spēles saglabāšanas procesu, jo katru reizi, kad es to atstāju, man ir jāspēlē no sākuma.
Lejupielādēt Sonic CD Classic (com.sega.soniccd.classic) APK 2.0.1 Bezmaksas Android ... Ice Scream 1: Horror Neighborhood Lejupielādēt APK par brīvu
Parasta spēle... Jo tā nav tāda pati kā bilde, tā ir minecraft... Bet es nezinu kāpēc...😭 Kad mēģinu atvērt logu, tā saka, ka vajag 5 minūtes🤮 Un kad piecas ir beigušās, viņi saka jāgaida 10 sekundes Tik slikta spēle..... 🤢🤢🤢🤢🤢🤢
Tas ir tik garlaicīgi. Tas, kā es staigāju, ir lēns, jumpscare ir garlaicīgs, un mīklas ir sarežģītas. Kas vēl? Jums ir jāskatās reklāma katru reizi, kad esat iestrēdzis? Tas padara to vēl garlaicīgāku. Visas lietas šajā spēlē ir tik garlaicīgas. Neiesaku, ja esat nepacietīgs. Tas ir ļoti nepatīkami.
Šīs spēles ir lieliska spēle, bet tad jūs spēlējat spoku režīmā, tāpēc reklāma tiks parādīta mūsu 1 minūtē, taču šī spēle ir patiešām laba
Šīs spēles ir ok, bet reklāma nāk atkal un atkal, un man nepatīk reklāma
Pirmā šī ir mana pirmā reize, kad šo spēlēju, un tas ļoti biedē, šī spēle ir tik šausmīga, es iesaku to nespēlēt, bet šī spēle patiesībā ir diezgan jautra
Viena no sliktākajām spēlēm, ko jebkad esmu spēlējusi. Kāpēc? Jo tas ir inficēts ar piedevām! Tas vienkārši kļūst tik kaitinoši, ka viņiem jāskatās. Pievienojuma ielāde aizņem apmēram 7 minūtes. Ironija ir tāda, ka mums ir jāmaksā 3 dolāri, lai tikai noņemtu papildinājumus. Tāda naudas izšķiešana.
Ice Scream 2: Horror Neighborhood Spillehall vamr
Tagad iemesls, kāpēc es ievietoju tikai vienu zvaigzni, ir tāpēc. ...... Tagad tas turpina mani izmest, un tas turpina pievienot visu, tāpēc dažreiz, kad es spēlēju spēli, piemēram, avārijas, es to daru, bet ceru, ka problēmu novērsīsiet....
Patīk, bet viena lieta ir tik daudz reklāmu.
Es 😍 par šo spēli liels paldies, taču tās ir kļūmes Rod mani notver, un es redzu, ka J bija iestrēdzis tajā pašā procesā 2. un 3. skaņa tiek apturēta
Grafika, kad jūs turpināt, tas ir labi, bet spēlēšana ir sarežģīta, tāpēc nespēlējiet spēli